Skupina: Mäkký mäsový výrobok
Charakteristika výrobku: Klobása vhodná aj na tepelnú úpravu, ochutená prírod. koreninami.
Kuchynské použitie: určené na priamy konzum bez tepelnej úpravy
Druh balenia: vákuovo balený v transparentnej fólie PA/PE.
Dátum spotreby:21 dní
Okruh spotrebiteľov: všetky skupiny spotrebiteľov bez zdravotných ťažkostí okrem skupiny spotrebiteľov alergických – viď zoznam alergénov
Pokyny pre spotrebiteľa na obale: výrobcom doporučená skladovacia teplota je 2-24°C.
Základná zložka: bravčové mäso
Ostatné zložky: prísady, technologicky pomocné látky bravčová slanina, hovädzie mäso, pitná voda, jedlá soľ, cesnak, koreniny a extrakty korenín
Zloženie: bravčové mäso 60%, bravčová slanina max 30%,10% hovädzie mäso, pitná voda, , jedlá soľ, cesnak, koreniny a extrakty korenín
Výrobca: GURMAN – ZV s.r.o., Horné Breziny 47, 962 61 Breziny
Pôvod mäsa: Slovensko